Диви и Красиви еп. 3: Елена показа зрялост и сила, а Симеон копае дъното с бройки

Диви и Красиви еп. 3: Елена показа зрялост и сила, а Симеон копае дъното с бройки

Няколко истини излизат наяве в новия епизод

 

В последния епизод на предаването, зрителите ще станат свидетели на откровения, които разкриват истинските лица на участниците. Ще си отговорят на въпроса "От къде идват бисерите от матурите и крилатите фрази?" Отговорът се крие в недостатъчното четене на книги и самочувствието, което не се основава на реални постижения, а само на външни данни и неправилна самооценка.

 

Неясна технология на играта и неочаквани обрати

 

Зрителите все още не са запознати с технологията на новото предаване "Диви и Красиви" и нямат никаква представа какво да очакват. Това, разбира се, добавя допълнително напрежение и вълнение, което обаче може да се обърне в негатив и те да загубят интерес.

 

Константин успя да види вътрешната красота в Теа, подчертавайки че не трябва да я съдим прибързано. В началото той я е възприел като шумна и показна, но с времето осъзнава, че може би и той има нужда от подобна артистична енергия в живота си.

 

Константин успя да намери вътрешната красота в Теа. “Да не бързаме да съдим Тея, защото аз в началото реших, че тя е е една шумна махленка, която само прави шоу. Може би аз съм артист, може би аз имам нужда от това.”, каза той.

 

 

Драмите и истинските емоции

 

След като причината за сълзите на Арина беше разкрита, част от останалите участници проявиха емпатия. Йоан, от друга страна независимо от тежката новина за смъртта на близък човек на арина беше погълнат от по-лична драма – новоизлязла пъпка. Той демонстрира, че собствените му нужди и стомах са по-важни от човешките драми и емоции, като това поведение постави въпроса: "Пъпката ли е драма или загубата на родител?" 

 

 

 

Вътрешната сила на Елена

 

Елена със своите 19 години, показа изключителна зрялост и решителност. Тя открито изрази своите чувства и отбеляза, че някои действия на Йоан я отблъснали. Тя му разказа за проблемите си с храненето и че ще представлява трудност да бъде с човек, фиксиран във всяка своя хапка. Йоан, вместо да прояви разбиране, се обиди и постави себе си в центъра на ситуацията. 

 

Йоан доказа пред зрителите, че не е особено ориентиран към останалите хора, както в частност тези в къщата. Егоцентричният му нрав на разсърдено момченце за липса на някакъв протеин беше на дневен ред за неговата особа. Дори загубата на близък човек не успя да отключи в него толкова емоция, колкото липсата на пилешко месо.

 

Това, което показа поведението му през този епизод беше “Моето добруване и стомах са по-важни от човешка драма и човешки живот.” Така е модерно да поставяш на първо място именно себе си и много хора не успяват даа го правят, а други го преекспонират и се само фаворитизират.

 

А чистата Елена благородно и категорично взе своето решение да не продължи да бъде "мач" (match) с него. 

 

 

Симеон и неговите намерения

 

Симеон демонстрира лицемерие и непостоянство. Въпреки че изрази съжаление, че се е поддал на прелъстителката Теа, по-късно в епизода заяви, че ще продължава да вършее наред. Този участник напомня на културата на хукъп и еднодневните връзки, но ще дадем кредит на доверие. и ще се надяваме, че може да покаже нещо повече.

 

Купидон и стрелите му

 

Първата игра в епизода донесе неочаквани обрати. Появи се Ивка бейбе с неприсъщия за водещ патос на аниматор на детски рожден ден. Подмятанията й бяха в нескопосания стил на тежко пиян 50-годишен загорял “младеж”. 

 

 

Играта започна отново без разясняване на точните правила и зрителите не успяха да разберат как момчетата с лъка могат да спечелят.

 

Имаше изненади, като това, че Симеон се насочва своя интерес и желания към Елена. Въпреки усилията на младите участници-купидони най-точен се оказа именно той и спечели романтична среща с нея.

 

 

В крайна сметка, епизодът разкрива много истини и показва, че зад фасадата на високото самочувствие и външния блясък често се крият несигурности и неправилни самооценки.

 

 

Четете още:

Ново риалити предаване: Диви и красиви - Царството на любовта

Диви и красиви епизод 2: Любовта ли е водещото или секса?

 

 

Автор: Admiral Newspaper Admiral Newspaper 1167 Пъти прочетена

0 коментари

Оставете коментар

Най-четени

Прочети още:

Продължаваме Промяната връчи изпълнен мандат

Продължаваме Промяната връчи изпълнен мандат

България
Гешев скъса оставката си в ефир

Гешев скъса оставката си в ефир

България