Ново риалити предаване: Диви и красиви - Царството на любовта

Ново риалити предаване: Диви и красиви - Царството на любовта

Диви и красиви е новото Youtube риалити, което обещава красотата и романтиката ще залеят сетивата и възприятията ни. 

 

Диви и красиви: Царството на любовта

 

"Диви и красиви" е новото Youtube риалити, което обещава да ни потопи в свят на красота и романтика, заливайки сетивата и възприятията ни с различни емоции. В тази новосъздадена поредица, 14 напълно непознати мъже и жени ще се изправят пред буря от чувства и предизвикателства, за да открият истинската любов.

 

Формат и концепция

 

"Диви и красиви" не е просто обикновено риалити шоу. Това е приключение, което ще пренесе участниците и зрителите в света на любовта и природата на човека. Снимките се провеждат на някои от най-красивите и девствени места на планетата, където участниците ще трябва да се справят с различни задачи и предизвикателства, за да докажат своята издръжливост, смелост и сърце.

 

Водещи: Водещи на шоуто са Туджаров и Ивка бейбе, които ще насочват участниците през приключението и ще добавят допълнителна пикантност и забавление за зрителите.

 

Идея и концепция: "Диви и красиви" е създадено по идея на Неделчо, Туджаров (известни ни от Надкаст) и техния близък приятел Михаил Недков, който е също идеолог и сценарист като основна част от екипа. 

 

Продуценти и шоурънъри: Шоурънърите и идеолозите на проекта са Неделчо и Михаил Недков. Михаил предпочита да остане в сянка и не се показва публично. Въпреки че Туджаров вече не е част от продуцентския екип, защото се фокусира върху Надкаст и отразяването на края на сезона на "Ергенът" и "Островът на 100-те гривни" по bTV, неговият принос в началото на проекта е значителен.

 

 

Участници

 

В шоуто ще участват 14 души – мъже и жени, които са напълно непознати един на друг. Тези 7 мъже и 7 жени са избрани не само заради своята личност и чар, но и заради готовността си да се впусне в приключението на живота си. Те ще живеят заедно, ще се състезават, ще се опознават и най-важното, ще търсят любовта. 

 

Участниците ще преминат през разнообразни емоционални и физически изпитания, които ще ги сближат и ще разкрият техните истински чувства.

 

 

Симона 

Тя е един от първите разкрити участници и е била за кратко в предаването "Фермата". От визитката й лъха самочувствие и високи стандарти.

 

 

 

Йоан

Участникът, когото нарекоха Масимо още в първите коментари след пускането на епизода. Според това, което сподели в първи еписзод той е модел и фитнес инструктор. 

 

 

 

Йордан

Самоопредели се като Финтес модел и IT специалист. Остави впечатлението, че предпочита да бъде изслушван и гледната му точка да бъде разбрана. 

 

 

 

 

Елена

Момиче на 19 години, които изглеждаше свежо, искрено и неподправено. Първото й впечатление я насочи към взаимодействие с Йоан. Ще следим с интерес как ще се развият нещата.

 

 

 

Ина

Момичето на 23 години, което показа завидни умения в пеенето и беше една от главните действащи фигури в епизод 1. Няко от участниците въпреки привидното начално привличане към нея бяха резервирани, защото тя сподели, че е майка.

 

 

 

Георги

Тук освен тежък диалект и нужда от субтитри не видяхме много. Очакваме този характер да се развие.

 

 

 

Ивайло

Не научихме много за Ивайло, но очакваме неговия скрит талант. 

 

 

 

Николай

Николай изглеждаше спокойна и уравновесена личност, която още в първи епизод показа заагриженостза Симона като предложи да почисти обувките й с токчета от тревата. Според социалнните му мрежи работи като аниматор.

 

 

 

Арина

Украинското присъствие във формата, която още в първия епизод не пропусна да сподели, че търси реализиран финнансово мъж, който да я обгрижва. 

 

 

 

Симеон

Очакваме неочакваното. 

 

 

 

Николета

Николета има толкова много енергия, че със сигурност може да взриви от емоции всеки мъж.

 

 

 

Стиляна

Безобидна на пръв поглед, тя сама сподели, че очилата са само за прикритие на бурния й нрав.

 

 

 

Теа

Каквото и да кажем за представяне на Теа, то ще бъде малко. Цветна и многопластова личност с голям потенциал. Познаваме Теа от "Ергенът" и бе посрещаната от участниците с възгласи "Ула-лааа!"

 

 

 

Константин

Константиин влезе с китара и пя. Представиха го като музикант, а хората в коментарите не пропуснаха да споменат, че е завършим СМГ и просто пее и свири, но няма музикално образование. Още в първия епизод успя да насълзи от емоции Теа с песента си.

 

 

 

 

Предизвикателства и изпитания

 

Всеки епизод на "Диви и красиви" ще предлага ново предизвикателство, което ще тества не само психологическата издръжливост на участниците, но и техните умения за комуникация, доверие и работа в екип. Тези задачи ще бъдат под формата на уоркшопи както спомена в Надкаст Ния-Косара и ще варират от физически игри на доверие до романтични изненади, които ще помогнат на участниците да открият своите конкретни емоции.

 

Романтика и драма

 

Естествено, където има любов, има и драма. Зрителите ще станат свидетели на радостни моменти, страсти, но и на конфликти и сълзи. Очакването е всяка седмица да има елиминации, които ще добавят допълнителен елемент с интересни емоции. 

 

Кои двойки ще успеят да запазят своето място в шоуто и кои ще трябва да напуснат царството на любовта?

 

Водещи и продукция

 

Шоуто е продуцирано от екип от професионалисти с богат или не толкова богат опит в създаването на риалити формати. 

 

Водещите са специфични личности, които ще насочват и подкрепят участниците през цялото им пътешествие. Или поне в началото в лицето на Туджаров, който се завърна в България, за да продължи интервютата с момичетата от ”Ергенът”. 

 

Ивка бейбе отново ще показва прелестите, заради които цяла България поиска да осъди докторът, който и го е причинил.

 

Според споделеното в Надкаст техните коментари и насоки няма да добавят още един слой на интрига за зрителите, тъй като концепцията е да оставят участниците да се чувстват спокойни и в свои води, за да покажат истинското си аз. 



Дали "Диви и красиви: Царството на любовта" е риалити шоу, което ще ви държи на ръба на стола с всяка нова серия предстои да разберем съвсем скоро. 

 

Съчетанието от красота, романтика и диви приключения обещава незабравимо преживяване както за участниците, така и за зрителите. Не пропускайте епизод, за да се потопите в това приключение и да станете свидетели на създаването на истинска любов.

 

Епизодите ще излизат всяка сряда и всяка неделя от 19:00 часа в Диви&Красиви

 

 

Епизод 1:

 

Четете още:

Диви и красиви епизод 2: Любовта ли е водещото или секса?

Диви и Красиви еп. 3: Елена показа зрялост и сила, а Симеон копае дънното с бройки

 

Автор: Admiral Newspaper Admiral Newspaper 10175 Пъти прочетена

1 коментари

  1. мария

    Кой дни и от колко часа ще се предава

Оставете коментар

Най-четени

Прочети още:

Франция пуска банкнота от 0 Евро

Франция пуска банкнота от 0 Евро

Инвестиции
Два домашни питбула убийци в Пловдив

Два домашни питбула убийци в Пловдив

Пловдив
Какво е призванието на твореца?

Какво е призванието на твореца?

Анализи