Катастрофа на разклона за Чепинци

Катастрофа на разклона за Чепинци

Ограничение на движението по Северна скоростна тангента поради пътно произшествие

 

 

Днес, от Агенция "Пътна инфраструктура" бе съобщено за ограничаване на движението по Северна скоростна тангента в района на разклона за Чепинци, в посока Калотина. Причината за това е пътно-транспортно произшествие, което е възникнало на пътното платно.

 

Според предоставената информация, трафикът е бил пренасочен по Софийски околовръстен път от страна на "Пътна полиция". Целта е да се осигури безопасността на участниците в движението и да се предотврати затрудненията за шофьорите.

 

Всички шофьори, които планират да използват Северна скоростна тангента в засегнатия участък, се приканват да се движат с повишено внимание и съобразена скорост. Важно е да се спазват указанията на пътната сигнализация и наредбите на пътната полиция, за да се предотвратят допълнителни инциденти и затруднения.

 

Екипите на Агенция "Пътна инфраструктура" работят на мястото на произшествието, за да осигурят бързо и ефективно възстановяване на нормалното движение. Гражданите се налага да бъдат търпеливи и да следват указанията на органите на реда, за да се поддържа ред и безопасност на пътя.

 

Очаква се движението по Северна скоростна тангента да бъде възобновено възможно най-скоро след премахването на последиците от произшествието. Следващите часове ще бъдат от решаващо значение за бързото възстановяване на нормалното движение и за справяне със ситуацията.

Автор: Admiral Newspaper Admiral Newspaper 29 Пъти прочетена

0 коментари

Оставете коментар

Най-четени

Прочети още:

Италия измества България като най-евтина дестинация

Италия измества България като най-евтина дестинация

Анализи
Невъзможното щастие в любовта в “Дон Жуан” от Джордж Байрон

Невъзможното щастие в любовта в “Дон Жуан” от Джордж Байрон

Образование