Автомобил се вряза в магазин в София след рязък маневър, няма жертви

Автомобил се вряза в магазин в София след рязък маневър, няма жертви

Автомобил се вряза в магазин в нощна София. За щастие няма жертви

 

Снощният инцидент на кръстовището на улиците "Дойран" и "Нишава" в София вдигна тревога след катастрофален сблъсък между кола и магазин. Според информацията, предоставена от администраторите на групата "Катастрофи в София", инцидентът е станал преди 23:00 часа.

 

Автомобилът, който се е врязал в магазина, е движел на заден ход след рязък маневър, както съобщават очевидци на събитието. Хубаво е, че не са регистрирани загуби на човешки животи, но има няколко пострадали. Сред тях са двама посетители на магазина и самият шофьор, който в момента е настанен в болница. Първоначалната информация показва, че той е чужд гражданин.

 

Със заплашителната си сила, сблъсъкът е предизвикал материални щети на магазина. Дограмата е преместена навътре с около 2 метра, а част от фасадата е изкъртена. В момента органите извършват подробни проверки и разследвания, за да се установят причините за инцидента.

 

Надяваме се, че всички пострадали ще се възстановят бързо, а властите ще предприемат необходимите мерки, за да се предотвратят подобни инциденти в бъдеще.

 

Снимка: Надежда Дойчева Фейсбук

Автор: Admiral Newspaper Admiral Newspaper 4 Пъти прочетена

0 коментари

Оставете коментар

Най-четени

Прочети още:

ТикТок трие музика и видеата остават заглушени

ТикТок трие музика и видеата остават заглушени

Технологии