Самолет летя и се приземи без прозорец (Видео)

Самолет летя и се приземи без прозорец (Видео)

Самолетът на Аляска Еърлайнс с неочакван инцидент по време на полет с 177 пътници на борда. Видео материал, споделен в социалните мрежи, разкри момента, в който прозорецът на пътническия самолет се откъсва, предизвиквайки паника и тревожност сред пътниците.

 

На кадрите, заснети след инцидента, се вижда как пътниците слагат на лицата си аварийни кислородни маски, запазвайки при това изключително спокойствие. Инцидентът със самолета модел "Боинг 737 Макс 9", който беше в полет към Калифорния, настъпи преди кацането в щата Орегон. Въпреки инцидента, кацането беше успешно и безопасно, потвърдиха от Федералната авиационна агенция на САЩ.

 

След инцидента, авиокомпанията "Аляска Еърлайнс" обяви, че временно ще приземи всичките си 65 самолета от модел "Боинг 737 Макс 9" с цел провеждане на допълнителни проверки и осигуряване на безопасността на пътниците. Предприетите мерки са част от грижата на авиокомпанията за пътниците и желанието й да поддържа високи стандарти на безопасност във въздушния транспорт.

 

 

Автор: Admiral Newspaper Admiral Newspaper 8 Пъти прочетена

0 коментари

Оставете коментар

Най-четени