Трагичната смърт на Матю Пери: Разкрития след аутопсията

Трагичната смърт на Матю Пери: Разкрития след аутопсията

Последната глава от живота на Матю Пери, известен с ролята си в сериала "Приятели", придобива тъжен обрат със смъртта му, която се дължи на остър ефект на анестетика кетамин. Това стана ясно след резултатите от аутопсията на 54-годишния актьор, които съобщи Асошиейтед Прес.

 

Според доклада на Окръжния отдел за медицинска експертиза в Лос Анджелис, смъртта на Пери е настъпила в резултат на удавяне в "отопляемия край на басейна". Въпреки, че този фактор се отбелязва като второстепенен, той допълнително заплита загадката около трагичния случай на актьора на 28 октомври 2023 година.

 

 

Близки на Матю Пери са разказали на следователите, че той е подлаган на терапия с вливане на кетамин - експериментално лечение, предназначено за борба с депресията и тревожността. Въпреки това, съдебният лекар отбелязва, че нивата на кетамин в организма на Пери са били в рамките, използвани за обща анестезия по време на операции, и че последната му терапия преди седмица и половина, не може да обясни тези високи нива.

 

Този загадъчен случай остава предмет на допълнителни разследвания и събужда интереса на обществото към рисковете и ефектите от експерименталните методи за лечение. Смъртта на Матю Пери остава болезнено напомняне за крехкостта на живота и сложността на науката в опитите си да помогне на тези, които страдат от психични заболявания.

 

Автор: Admiral Newspaper Admiral Newspaper 19 Пъти прочетена

0 коментари

Оставете коментар

Най-четени

Прочети още: