Доналд Тръмп и Вивек Рамасвами обединиха сили в Ню Хемпшир

Доналд Тръмп и Вивек Рамасвами обединиха сили в Ню Хемпшир

Доналд Тръмп и Вивек Рамасвами обединиха сили пред поддръжниците в Ню Хемпшир: Призив за военна охрана и подкрепа за хартиени бюлетини

 

По време на последния митинг в Ню Хемпшир, бившият президент на САЩ, Доналд Тръмп, предизвика бурни аплодисменти и ентусиазъм, когато изведе на сцената американския предприемач Вивек Рамасвами. Според информацията от Агенцията за печат (АП), Рамасвами, бивш кандидат за президент, се присъедини към Тръмп в подкрепа на предстоящите избори.

 

Презентирайки се пред поддръжниците на бившия президент, Вивек Рамасвами настоятелно подчерта необходимостта от изпращане на военни сили за охрана на южната граница на САЩ. Той също така подкрепи използването на хартиени бюлетини като средство за гласуване, което в момента е обект на горещи дебати в страната.

 

"Убеден съм, че този човек ще ни заведе в Белия дом", каза Рамасвами, ясно изразявайки своята вяра в лидерството на Доналд Тръмп.

 

В отговор Тръмп изрази благодарност към Рамасвами за подкрепата му, описвайки го като "истински лидер". Бившият президент добави, че въпреки предишната си конкуренция с Рамасвами, те поддържат приятелски отношения.

 

Вивек Рамасвами, мултимилионер и бивш изпълнителен директор в областта на биотехнологиите, се оттегли от предизборната битка в понеделник, след като не успя да събере достатъчно гласове на вътрешно-партийните избори на републиканците в Айова. Той обаче решително подкрепи Тръмп и се присъедини към неговата кампания.

 

Президентът по време на митинга насърчи своите призрители да гласуват с хартиени бюлетини и подчерта важността на избирателната активност преди предстоящите събрания в щата следващата седмица.

 

В заключение Тръмп призова своите поддръжници да не се доверяват на социологическите проучвания и да продължат да работят усилено, защото, според него, само така ще постигнат победа. Той напомни за историческата си победа в Айова, характеризирайки я като най-голямата разлика в историята на републиканците.

 

"Трябва да си върнем страната, защото ако не го направим, няма да имаме държава. Ще спечелим във вторник на ниво, което може би ще бъде дори по-голямо от това, което постигнахме снощи в Айова", заключи Тръмп, укрепвайки своето лидерство в републиканската партия.


Доналд Тръмп обяви историческа подкрепа и насочи вниманието към Джо Байдън

 

На този митинг в Ню Хемпшир, бившият президент на САЩ, Доналд Тръмп, не само потвърди апломбираните си резултати в Айова, но и сподели нова информация за своята историческа подкрепа. "Ние бяхме първият кандидат в историята, който получи 52% от гласовете", горделиво заяви Тръмп пред еуфоричната публика.

 

Този успех за бившия президент вероятно ще подсили неговата позиция в републиканската политическа сцена и ще му предостави допълнително въздушно пространство преди предстоящите избори. Тръмп изрази благодарност към своите поддръжници за тяхната вярност и подчерта, че това е резултат от обединението на републиканското крило.

 

Със съфокусиране върху предстоящите предизвикателства, бившият президент изрази ясната си цел: "Искаме да се съсредоточим върху побеждаването на кривия Джо Байдън, а не върху други кандидати за президент на Републиканската партия". Този избор на фокус е основен призив към републиканците да се обединят зад общата цел да преодолеят демократичната конкуренция и да възстановят своето присъствие в Белия дом.

 

Тръмп ясно посочи, че не желае да "губи време" с обсъждането на потенциални конкуренти като губернатора на Флорида Рон ДеСантис и бившия губернатор на Южна Каролина Ники Хейли. Вместо това, той призова за обединение зад него, подчертавайки, че е настъпил моментът за съсредоточаване върху общата мисия - победата в предстоящите избори.

 

Тези коментари на Тръмп предхождат неочакваната му реч след изборите в Айова, където той изненада с обстойността и тонът си. Поздравявайки опонентите си и призовавайки за единство, Тръмп демонстрира нов подход, оценен от експерти като "премерен" и "неприсъщ на Тръмп". Този нов стил може да играе ключова роля в моделирането на образа на Тръмп пред изборния корпус и да привлече по-широка подкрепа в редите на републиканците.

Автор: Admiral Newspaper Admiral Newspaper 12 Пъти прочетена

0 коментари

Оставете коментар

Най-четени

Прочети още:

Балканско семейно реалити с елементи на драма и реклама

Балканско семейно реалити с елементи на драма и реклама

Шоубизнес
Кирил Петков: Без нас Бойко Борисов няма да е премиер

Кирил Петков: Без нас Бойко Борисов няма да е премиер

Политика