Мъж помете девет автомобила на паркинг в София

Мъж помете девет автомобила на паркинг в София

Късно снощи, мъж в неадекватно състояние причини хаос на паркинг в столичния квартал "Стрелбище", като помете девет автомобила, съобщи "Нова телевизия". Инцидентът се разигра след 22 часа, когато сигнал за инцидента е подаден към полицията.

 

Според свидетелите на събитието, мъжът не само, че бил в неадекватно състояние, но и в него е било открито оръжие в колата, с която е извършено деянието. Полицията бързо реагирала и задържала мъжа.

 

Собствениците на ударените автомобили разказват за агресивното поведение на нарушителя, който отказвал да признае вината си и отправял обиди към тях. Пострадалите описват значителните щети по автомобилите си, които включват счупени фарове, повредени брони, калници и врати.

 

Борислава Борисова, една от потърпевшите, споделя възмущението си: "Съсед позвъни на вратата в 22:30 и съобщи, че има автомобил, който блъска всички коли. Съпругата ми и аз излязохме и открихме девет пометени коли. Един пиян, видимо дрогиран и неадекватен човек."

 

Инцидентът ни дава оново тема за размисъл относно необходимостта от по-строг контрол върху употребата на алкохол и други наркотични вещества, като същевременно подчертава важността на по-ефективни санкции за подобни нарушения, които могат да предотвратят подобни инциденти в бъдеще.

Автор: Admiral Newspaper Admiral Newspaper 7 Пъти прочетена

0 коментари

Оставете коментар

Най-четени

Прочети още:

Ивайла Бакалова с тежки разкрития

Ивайла Бакалова с тежки разкрития

Политика
Кафето враг или приятел

Кафето враг или приятел

Здраве