Какво е състоянието на момичето с 400 шева

Какво е състоянието на момичето с 400 шева

След 2 ареста и над 20 протеста: Национално шествие в 18:00 часа в над 20 града ще се съберат пред съдебните палати. За София е насрочен национален протест. 

 

Резултат от нападението на Георги Г. са тежките рани, обезобразяването и побоят, който й е бил нанесен. В края на юни е приета в болница, където лекарите са направени 400 шева. 

 

Физически наранявания

 

След нападението момичето е с множество удари, слупен нос, зверски прорези с макетен нож и в тежко състояние. Оказва се, че преди нападението е получавала заплахи от същото лице.   

 

Психическо състояние

 

Според психиатрична оценка на състоянието 18-годишното момиче има загуба на идентичността след престъплението и е възможно тя да не се възстанови изцяло психически. 

 

Тъй като телесните повреди са множество и различни по вид тяхната степен ще бъде установена документално от петорна експертиза и ще бъде оценена опасността им за живота. Причинени ли са по начин, който е особено жесток начин.

 

Цялата тази документация ще даде пълна картина и основа на обвинението. 



Причината

 

Причината за посегатеството е ревност и недоверие.

 

Адвокат Димитър Киров каза: “Случилото се с момичето никак не е обнадеждаващо. Изправени сме в ситуация на тежки травми физически и психически.”

 

 

Остава въпросът, дали ако нямаше толкова голяма гласност и обществена подкрепа щяха да се предприемат толкова всестранни действия и повторното задържане.

 


Вълна от подкрепа и съпричастност

 

Навсякъде из социалните мрежи се появиха снимки на пострадалата с текстове за подкрепа и съпричастност.

 

Според непотвърдени слухове Георги Г. е получил освобождаването след първоначалния си арест, защото е имал познат, който му е помогнал.   



Според бащата Красимир: 

 

“Минал е вече цял месец и раните ще заздравеят. Тя е силна и ще го превъзмогне рано или късно. Опитваме се да не говорим за случилото се. 

 

Забавянето от месец и действията, които са предприети са много бавни. Извършителят е задържан бързо и първите действия са били адекватни. Нишката се къса след това.”   

 

Първоначално е получил информация, че е сбиване. Но в момента, в който е влязъл е разбрал, че нещата са по-сериозни. По цялото жилище всичко е било в кръв, а по стълбите от 4 до 1 етаж нещата са изглеждали фрапиращо. 





Автор: Admiral Newspaper Admiral Newspaper 679 Пъти прочетена

0 коментари

Оставете коментар

Най-четени

Прочети още:

Районната прокуратура Бургас повдигна обвинение срещу полицай за побой по хулигански подбуди

Районната прокуратура Бургас повдигна обвинение срещу полицай за побой по хулигански подбуди

България
Нови обвинения срещу Навални

Нови обвинения срещу Навални

Свят