Фернандо Каранга се завръще в ЦСКА

Фернандо Каранга се завръще в ЦСКА

В свят, където трансферните новини понякога могат да бъдат предвидими, ЦСКА направи изненадващ и вълнуващ ход на футболната сцена. Отборът от столицата обяви завръщането на бразилския централен нападател Фернандо Каранга, който преди това игра за "червените" в периода 2016/17 и 2017/18 г.

 

Съобщението за трансфера беше публикувано в официалната страница на клуба във Facebook, където почитателите на отбора научиха за вълнуващата новина. В поста се подчертава, че Каранга, бивш любимец на Сектор "Г", се завръща в клуба, където в предишните си два сезона направи значителени постижения. През този период бразилският нападател изигра 42 мача и реализира 31 гола, което го направи едно от водещите нападатели и оръжие на отбора.

 

Фернандо Каранга след този успешен период в ЦСКА продължи своята футболна кариера в различни части на света. Той изигра мачове в Китай за Хенан и Жинан Хинджоу, както и се завърна в родината си, за да играе за бразилския Национал.

 

Привличането на Каранга в текущия състав на ЦСКА предполага, че отборът най-вероятно ще се раздели с друг добър нападател - Майкъл Естрада. Интересът към Естрада от чуждестранни клубове със сигурност е засилен след новината за завръщането на Каранга, като този трансфер може да отвори нови възможности за международната кариера на еквадорския нападател.

 

След като трансферният прозорец е отново отворен, феновете на ЦСКА с нетърпение ще следят какви други изненади и нови лица ще видят в своя отбор.

Автор: Admiral Newspaper Admiral Newspaper 8 Пъти прочетена

0 коментари

Оставете коментар

Най-четени