Челен сблъсък на пътя Русе - Бяла между тир и кола

Челен сблъсък на пътя Русе - Бяла между тир и кола

В нощта на 22-ри декември, край 9-тия километър по пътя към Бяла, стана тежък инцидент, оставяйки след сблъсъка си размазани и до неузнаваемост превозни средства и затворен път за часове.

 

На място пристигнаха екипи на Спешна помощ, "Пътна полиция" и "Пожарна безопасност", за да се справят с тежките последици от челния удар между лек автомобил и идващ срещу него камион. Тирът, превозващ пратки към Русе, навлязъл тежко в територията на срещуположната лента, където се забива челно в автомобила.

 

Спасителните екипи са се насочили да помогнат на водача на лекия автомобил, който пътувал сам. Със сериозна травма на крака е бил транспортиран за лекарска помощ. Но инцидентът не приключи с това - направената му проба за алкохол с дрегер отчела близо 2 промила, което предполага неконтролираната употреба на алкохол.

 

Инцидентът води до затварянето на главния път за часове, засягайки локалната транспортна инфраструктура. През ранните часове на сутринта, малко след 7 часа, спасителните екипи успешно изтеглиха повредените превозни средства от пътя, позволявайки движение да бъде възстановено.

 

Причините за катастрофата все още се изясняват, но фактът, че водачът на автомобила е бил под влияние на алкохол, навежда на предположение за възможността за неконтролирано шофиране. Следващите дни ще бъдат следим за повече информация по случая след разследването на пътната полиция.

Автор: Admiral Newspaper Admiral Newspaper 9 Пъти прочетена

0 коментари

Оставете коментар

Най-четени