Два товарни вагона дерайлираха на гара Раднево

Два товарни вагона дерайлираха на гара Раднево

Дерайлираха вагони на товарен влак на гара Раднево: Няма пострадали хора, но движението е спряно

 

Днес на 3 февруари 2024 (събота) на гара Раднево два товарни вагона дерайлираха, предизвиквайки преустановяване на движението по линията. Според информация от Нова телевизия, инцидентът се е. случил в района между гарите Симеоновград и Раднево, където влаковата композиция се е придвижвала с товар превозван от Турция към Германия.

 

Проблемът с вагоните бил открит от машинистите, които веднага предприели необходимите стъпки за предотвратяване на по-сериозни последици. За щастие в резултат на инцидента няма пострадали хора.

 

Според първоначалната информация вагоните, които са дерайлирали, са били празни, което е допринесло за намаляване на риска от по-голямо бедствие. Въпреки това, за да се гарантира безопасността, беше наложено спиране на движението по засегнатия от дерайлирането коловоз.

 

В момента се извършва разследване по случая, с цел установяване на причините за инцидента и предотвратяване на подобни събития в бъдеще. Специалисти и инженери работят усилено, за да оценят щетите и възстановят нормалното движение по линията възможно най-скоро.

 

Съветваме пътниците да не предприемат пътувания през този участък, докато ситуацията не бъде напълно разрешена.

Автор: Admiral Newspaper Admiral Newspaper 9 Пъти прочетена

0 коментари

Оставете коментар

Най-четени

Прочети още:

Нови Изменения в Закона за Отбраната и Филмовата Индустрия

Нови Изменения в Закона за Отбраната и Филмовата Индустрия

Политика
"Величие" се разпадна и се зашлевиха с тежки обвинения

"Величие" се разпадна и се зашлевиха с тежки обвинения

Политика