Роналдо опустоши Саудитска Арабия с голове

Роналдо опустоши Саудитска Арабия с голове

"Кристиано Роналдо продължава да впечатлява футболните фенове като машина за голове, като този път разтърси първенството на Саудитска Арабия с невероятен удар от около 35 метра. В среща от 14-ия кръг, звездата на Ал Насър допринесе с два бързи гола през второто полувреме, водейки своя отбор до убедителна победа с 3:0 над Ал Окход.

 

Събитията на терена се разиграха като истински спектакъл, когато Сами Ал Наджи откри резултата в полза на Ал Насър в 13-ата минута. В 80-ата минута обаче, вечният Роналдо се превърна в майстор, като вкара във вратата от впечатляващо разстояние. Топката преодоля дистанция от 35-36 метра и се закара в празната врата, след като вратарят на противника се опита да се справи с първоначалната опасност.

 

Триминутен интервал беше достатъчен за Роналдо да удвои аванса на своя отбор. Със забележителен финес, португалецът изпълни докосване от малък ъгъл и отправи падащата топка към мрежата за втория гол.

 

Сега с 15 гола в Саудитската лига, Кристиано Роналдо държи върха в класирането, с 5 гола повече от сърбина Александър Митрович от Ал Хилал. Въпреки това, тимът на Роналдо се намира само на една точка зад лидера Ал Хилал, който обаче има и мач по-малко.

Автор: Admiral Newspaper Admiral Newspaper 15 Пъти прочетена

0 коментари

Оставете коментар

Най-четени

Прочети още:

Гъвкаво управление чрез обучения

Гъвкаво управление чрез обучения

България
Истинският Опенхаймер, защо да избера книгата пред филма?

Истинският Опенхаймер, защо да избера книгата пред филма?

Кино
Сет Годин (Seth Godin)

Сет Годин (Seth Godin)

Лица