Играч без нито една победа напуска Игри на волята

Играч без нито една победа напуска Игри на волята

До къде стигна волята на Румен Радев?



Според съвременните изследвания и част от мненията на хората това да си учител в България вече започва да бъде стойностна и интелектуална професия. Откакто подобриха заплатите в България в училищата влязоха млади учители, и усмихнати и необременени от системата хора вляха нов живот на образованието.

 

Не такъв обаче е случаят с Румен Радев - един от участниците на Игри на волята сезон 5. Момчето с атлетично тяло и визитка на боец не показа своята вола на арената и влезе в предаването от Чистилището след вот. Вечният втори, както често беше наричан от зрителите на реалити формата Игри на волята. 

 

В интервю след отпадането си Румен Радев казва, че нсе е отказал от преподаването в родния си град Сливен и се е преместил при Теодора в София.

 

Сезонът на предаването се отличава с влизането на 8 двойки, свързани по между си с роднинска връзка: братя, сестри, бащи, майки и дъщери. Единствената свързана двойка в любовен план бяха Румен Радев и Теодора Мудева, която е Мис България 2018 година. 

 

 

Двамата високи и стройни фигури и с хъс за победа, според визитките.

 

Предаването започна с битки и сърцераздирателно разделяне на двойките. Теодора Мудева попадна в племето на Амазонките, а Румен Радев беше от полу отпадналите редови играчи и трябваше да се бори за оцеляването си на плажа на Чистилището. 

 

Румен Радев - Участник в игри на вольта

 

В битките за влизане като регулярен играч беше един от фаворитите, но той не успя да се класира и винаги оставаше втори. 

 

Продукцията на Игри на волята, продуцентите и редакторите създадоха възможност с положителен вот да изпратят някого на арената и да го върнат в играта. Така Румен спечели своя билет за влизане в племената. Племето на жълтите и Мудева го приеха. Като той за седмица успя да внесе иинтриги, хапливи коментари и неприязън, особено към Момчил. 

 

Амбициите му да стане Капитан на племето бяха възнаградени след подкрепата на момичетата. В битката за теритиория той не упся да блесне, да се наможи като тратег и да поведе и мотивира племето. В края на игрите той обвиняваше всеки друг, но не и себе си. 



Румен Радев участник Игри на Волята 2023

 

Поради големия скандал с храна и скрит мобилен телефон в тяхното племе се проведе извънредна елиминационна битка, където той загуби от Крум от племето на Гладиаторите (червени екипи) и от Мастагарков от племето на Старейшините (в сини екипи). 

 

Румен Радев вече не е част от предаването по Нова телевизия Игри на волята. Ще следим следващите му изяви по итервюта и подкасти. 



С какво иска да се занимава Румен Радев след Игри на волята? 

 

Споделя, че можел да подстригва, защото майка му е фризьорка и иска да си отвори салон и да стане бръснар. 

Автор: Admiral Newspaper Admiral Newspaper 58 Пъти прочетена

0 коментари

Оставете коментар

Най-четени

Прочети още:

Кафето враг или приятел

Кафето враг или приятел

Здраве
Взрив в завода за целулоза "Свилоза" край Свищов

Взрив в завода за целулоза "Свилоза" край Свищов

България
Топ 15 Неостаряващи Песни на Всички времена, които винаги остават в сърцата ни

Топ 15 Неостаряващи Песни на Всички времена, които винаги остават в сърцата ни

Шоубизнес