Арнолд Шварценегер вече може да излети, върнаха му часовника

Арнолд Шварценегер вече може да излети, върнаха му часовника

Арнолд Шварценегер вече е освободен след задържане на летището в Мюнхен

 

Актьорът и бивш американски политик, Арнолд Шварценегер, беше освободен след кратко задържане от германските митничари на летището в Мюнхен. Инцидентът стана в сряда, когато той не декларира ценен луксозен часовник при пристигането си.

 

 

Шварценегер продължава пътуването си, но с Наказателно данъчно производство

 

Шварценегер успя да продължи пътуването си, но срещу него е образувано наказателно данъчно производство. Известният актьор и бивш губернатор на Калифорния е бил задържан, защото не е декларирал ценния си часовник, който планирал да остави в Европейския съюз.

 

 

Пътуване към Австрия за Благотворителен търг и ски състезание

 

Шварценегер пътувал към Австрия, където планирал благотворителен търг за продажба на часовника в полза на Инициативата за климата, която той е основал. Освен това, той се подготвял да присъства на ски състезанието "Ханенкам" в Австрийските Алпи.

 

 

Мито за Часовника 

 

Митническите власти съобщиха, че Шварценегер се съгласил да плати мито за личния си часовник. В изявление от Инициативата за климата на Шварценегер се подчертава, че той е сътрудничил през цялото време, въпреки че случаят е бил "некомпетентно разследване" и "пълна комедия от грешки".

 

 

Надежди за Енергийна Реорганизация на Германия

 

В изявлението се изразява надежда, че Германия ще инвестира толкова енергия в реорганизацията на икономиката си и превръщането й в по-екологична, колкото и в налагането на мита върху собствеността на хората. Шварценегер се включил в обществените усилия за борба с изменението на климата и е активен член на множество благотворителни и екологични инициативи.

Автор: Admiral Newspaper Admiral Newspaper 8 Пъти прочетена

0 коментари

Оставете коментар

Най-четени

Прочети още:

Лечебната сила на невена: Природното злато за здраве и красота

Лечебната сила на невена: Природното злато за здраве и красота

Здраве
Стрелец в Карловия университет в Прага

Стрелец в Карловия университет в Прага

Свят