Победител в Survivor е Благо Георгиев

Победител в Survivor е Благо Георгиев

След като премина през редица трудности в тежки полеви условия Благой Георгиев беше изпратен на острова на отшелника цели 20 дни. След редица битки с всички номинирани и изпратени от обединеното племе той успя да се съхрани до края и да се влее в редиците на финалистите.

 

В последния етап останаха Ермина, Даниел и Благой.

 

В речта на Даниел се разчувства и каза, че е играл за себе си. Въпреки това част от наградата си е решил да дари за домове за сираци. Трудностите в преживяването на този остров са му помогнали да разбере колко важно е семейството и как са му помогнали да се изгради като личността, която е сега.

 

Ермина наблегна основно на опити да се оневини и намекна, че грешките, които е направила в предаването са плод на крехката й възраст. Дали й съчувстват членовете на журито стана ясно след вота им за най-достоен за титлата Survivor.

 

Благой каза няколко думи в речта си, които бяха от сърце и как цялата тази игра е посветил на децата си, които много обича. Бекграунда му на спортист го е карал да върви напред и да не се предава въпреки всички преживени трудности. Въпреки играта на коалиции и въпреки изгнанието му на острова.

 

Журито от отпаднали участници избра Благой Георгиев за големият победите в Survivor.

Автор: Admiral Newspaper Admiral Newspaper 20 Пъти прочетена

0 коментари

Оставете коментар

Най-четени

Прочети още:

Кирил Петков: Няма да преговаряме за правителство с "Възраждане"

Кирил Петков: Няма да преговаряме за правителство с "Възраждане"

Политика
Грипната епидемия е най-близо в Пловдив и Пазарджик

Грипната епидемия е най-близо в Пловдив и Пазарджик

Здраве