Скандално стилни: Инфлуенсърите разгромяват модните правила с бронзов тен

Скандално стилни: Инфлуенсърите разгромяват модните правила с бронзов тен

Къщата на Инфлуенсърите Сезон 2 еп. 30
От подиума в тревата на реалити предаването 



Загорял тен и страсти можете да видите в епизод 30 на Къщата на Инфлуенсърите. След професионалния пица мастър клас в предишния епизод, реалитито започва с 10 инфлуенсъра, защото Анджела се завърна във формата след оспорвана битка. За да влезе беше необходимо да отплете въже заедно с отбор от двама поддръжници съквартиранти и да нареди средно сложен пъзел в перфектен квадрат.  



Актьорска задача Професии

 

Инфлуенсърите трябваше да изпълнят актьорска задача като до второ нареждане трябваше да се превъплатят в мечтаните от тях професии. Условието на задачата беше да променена в движение и те често сменяха ролите си. 

 

Коалицията КПД не продпусна да разиграе сценка в стил Жоро Игнатов и съдебен спор. В ролята на интервюиращ между двамата каращи се беше Кумбата. “Дойодх тук за битов скандал, който се оказа любовен триъгълник.” каза Кумбата в роля.

 

Най-веселите и успешни превъплъщения се оказаха на Перси.



Котарачето се оправдава



Междувременно Котарачето, правейки прическа на Анджела не пропусна да се оправдае защо е бил част от коалицията на Дидо и защо се е включил. Не пропусна да спомене и че предпочита да е в средата и да не взима страна. Което всъщност е най-опасната позиция. 



Модно Дефиле по бански



Предизвикателството беше оценявано от жури, което се самоопределни като “обективни, но дружелюбни”. В журито бяха Кумбата, Мариянов, Дидо, Котарачето и Перси. Оценките бяха по скалата от 1 до 10. 

 

Гласове за:

  • Анджела 5 х 9 от всеки съдия. 

  • Ронси 4 х 10 и 1 х 9 

  • Алекс 5 х 10 

  • Ивка 5 х 10

  • Елеонор 5 х 10

 

След балотаж и таен съвет журите определи победителката между 3-те момичета Алекс, Ивка и Елеонор. Безапелационно и единодушно след дефилето по бански спечели Алекс.



Кой е сигурен финалист?



Първият сигурен финалист е Нори (Елеонор Гранде), тъй като тя спечели имунитет (MVP). 



Татуировка Къщата на Инфлуенсърите



Заради големия брой глоби КПД предлагат да си направят Татуировки с логото на Къщата на Инфлуенсърите срещу 500 кредита, 5 кутии цигари и отлежало уиски и кола. Толкова бяха вдъхновени в идеята, че включиха и Котарачето, който веднага се съгласи. 

 

Така Перси, Митко, Кумбата и Котарачето ще се сдобият с татуировки с логото на Къщата. Какво ли са си мислели? Да сложат нещо перманентно, за да хапнат и да пийнат. 

 

Вероятно са имали идеята да го направят, когато излязат, заради общия си проект КПД и преживяването, но идеята да го направят в Къщата вдигна мизата на високо ниво.  



При бюджетът, с който разполагаха успяха да го разпределят дори и да вземат сравнително полезна храна с изключение на  сладко и плодове




Къща от възглавници



Лего-къща от възглавници на Кумбата, намираща се в просторен квартал и висок стандарт на живот. С ирония изрецитира няколко общочовешки “правила” на средностатистическия човек с много пари, който в повечето пъти ги е откраднал.

Както обичат да казват от Продукцията - не правете това вкъщи. 

 

Елеонор има имен ден и Перси не пропусна да се пазари за алкохол и сладки. А Алекс предложи да направи Рондат Флик. Получиха две кутии със сухи пасти. 




Анджела е бясна за плюшен заек



Мисия Плюшен заек: За допълнителни блага като пиене разкъсаха реплика на Плюшеното зайче на Анджела, която буквално се сби с Перси и Кумбата






Следващият епизод ще има номинации и някой ще си тръгне.



Кастинг за Къщата на Инфлуенсърите Сезон 3



Кастингът за Сезон 3 тече и можете да се запишете дори и да не сте инфлуенсър. Необходимо е само да изпратите видео, което да изпратите за кастинга. През следващият сезон ще участват и неинфлуенсъри. 



Автор: Admiral Newspaper Admiral Newspaper 268 Пъти прочетена

0 коментари

Оставете коментар

Най-четени

Прочети още: