Авторски фотографии за добра кауза

Авторски фотографии за добра кауза
Кристина Патева организира акция към кампания Да възстановим киносалона в Малка Арда
с надлов:
 

Дарение с ДАР

 
Купувайки Авторска фотография от Криси на това Живописно място село Малка Арда, е чудесен начин да подкрепите инициативата и да запазите частица природна красота в своя дом или офис. 
 
Ето какво казва Криси:
 
"Преди известно време направих снимки от село Малка Арда. Идеята, която се роди е да ги включа в акцията, от една страна да популяризирам мястото- тъй като Малка Арда е част от туристическия район на община Баните, а от друга- това да помогне за събирането на средства за възстановяване на киносалона. Всяка фотография се предлага в рамка и стойноста и е 35 лв. Избирайки фотография, която да подариш или да остане в дома ти, допринасяш да се създаде ново пространство за култура или акция.
 
Запечатала съм и образи на местните хора, които пазя за друга идея, която има нужда да улегне преди да я представя, тъй като  ще бъде част от следваща акция." 
 

За Региона

 
Малка Арда е част от община Баните, която е туристическа дестинация, с богата история в балнеотуризма.
 
 
Родопското село Малка Арда
 
 
Баните е богата и на места за алтернативен туризъм, подходящ за семейства с деца и възрастни. Предлага много възможности за настаняване, къмпингуване, риболов, преходи по екомаршрути, велопътеки, водопади и тракийски селища. Подходяща за развитие на туризъм за дигитални номади, които практически могат да работят от всякъде, а с това да променят облика на малките населени места.

Включете се и вие като купите фотография в рамка на стойност 35 лв. 

Можете да го направите Тук.

Автор: Admiral Newspaper Admiral Newspaper 24 Пъти прочетена

0 коментари

Оставете коментар

Най-четени

Прочети още:

Кой е съвременният будител?

Кой е съвременният будител?

Образование
Всичко най-важно за стихотворението “Художник” от Веселин Ханчев

Всичко най-важно за стихотворението “Художник” от Веселин Ханчев

Изкуство