Кой е клиентът в ресторанта, платил 650 лева сметка?

Кой е клиентът в ресторанта, платил 650 лева сметка?

Оказва се, че според собствените думи на човека с „пържолите“ клипа е направен само за забавление и за „Мойто фенове“. „Мойто фенове“ е цитат. „Мойто фенове“ е словосъчетание с две погрешни думи, а именно в превод на чист и правилен български език - моите почитатели. 

 

 

Според личния му разказ той е знаел за цената преди това, а реакцията е била режисиран акт на учудване.

 

Живее в населено място с име Беломорци, област Търговище, община Омуртаг. Видимо разполага със средства. Тъй като твърде често споменава какво е в чужбина, става ясно че пребивава в Холандия и вероятно работи там. Каква е професията му все още остава загадка. Какво е образованието му и къде е завършим можем само да гадаем.  

 

 

На въпрос дали е ял в чужбина други подобни меса, той казва „Да, същата за 22 Евро.“ Всъщност както знаете неразбирането на законите в една страна не те прави ненарушител, така е и в случая. Неразбирането на това какво поръчваш не те прави експерт.  

 

Човекът живее в стил необарок, примесен с елементи на бунтарство. Емблематично е как на бетонирания си под пред портата на къщата си е написал с пръчка Jivee mi se.

 

Веднага правим препратка към турските сериали и репликата "Лошо ми е." със снимка на Али Раза, която обикаля мрежата. 

 

 

Къщата се намира в село Беломорци и всеки когото попиташ къде живее човека с пържолите ще ви упъти. Той вече е звезда. 

 

Въпреки мрънкането си е оставил 10 лева бакшиш на сервитьорката.

Автор: Admiral Newspaper Admiral Newspaper 443 Пъти прочетена

0 коментари

Оставете коментар

Най-четени