Рълев си разказа всичко пред Мон Дьо

Рълев си разказа всичко пред Мон Дьо

Иван Рълев, победителят в "Игри на волята“ Сезон 5, разкрива пред зрителите неочаквани страни от своя живот, личност и хакрактер. В разговор с Мариян Станков – Мон Дьо, той обсъжда теми като амбиция, разкаяние, любов и изневярата.

 

Амбициозният победител споделя, че славата не го е изкушила, но признава, че харесва да бъде известен. Той разкрива своята голяма амбиция и постоянната мечта, която гони. Въпреки трудностите, които може да срещне, Рълев подчертава, че не иска да пречи на другите със своята амбиция.

 

Зрителите на риалити шоуто имат възможността да научат, че още като малък, Иван Рълев мечтае да стане учител по физическо, а не пожарникар или полицай, както е обичайното за децата. Той споделя влиянието на едно амбициозно момиче в миналото му и как той е бил насърчен да избере специалността "Зъботехника“.

 

Семейните ценности играят важна роля в живота на Рълев. Той описва майка си като много отговорен човек, който го учи на отговорност, докато баща му е импулсивен и интуитивен.

 

Шампионът в "Игри на волята“ изтъква, че това, което го прави различен от другите участници, е честното и неподравено поведение. Той вярва, че мнозина се преструват и играят роли, но той винаги е бил верен на себе си.

 

За самото начало на "Игри на волята“, Рълев споделя, че не изпитвал никакви емоции преди и по време на влизането му в предаването. Но първата силна емоция е раздялата с брат му. Това събитие му открива колко силно дълбоко в себе си обича своя брат.

 

Относно победата си в риалити шоуто, Иван Рълев категорично заявява, че не смята, че Момчил му я е подарил. Той обяснява, че победата е резултат от голямата му амбиция.

 

Иван Рълев разкрива и по-лични аспекти от живота си, като разглежда темата за изневярата. Той признава, че е плакал заради любовта, особено по време на "Игри на волята“. Рълев споделя, че е изневерил на приятелката си преди участието си в предаването, като подчертава, че не смята изневярата за нещо, за което трябва да се разкаява. Тя е урок, който го кара да стане по-добър човек.

 

За отношенията му с Денислава, Рълев разкрива, че са били резултат изпитаите емоции и наситените изживяваания в "Игри на волята“, но че връзката им не е просто сексуална. Причина за раздялата им идва от различни виждания и характери. Иван изразява желанието си да бъде по-доминантен във връзката и признава, че Денислава не е за него.

 

С този открит разговор, Иван Рълев предостави на зрителите по-дълбок поглед в своя свят и даде съвети, които могат да послужат за вдъхновение и усъвършенстване.

Автор: Admiral Newspaper Admiral Newspaper 126 Пъти прочетена

0 коментари

Оставете коментар

Най-четени