Ивет Лалова-Колио в нова роля на шестите си Олимпийски игри

Ивет Лалова-Колио в нова роля на шестите си Олимпийски игри

Легендарната българска атлетка Ивет Лалова-Колио тръпне в очакване на шестите Олимпийски игри, в които ще вземе участие. Този път обаче тя ще бъде в ново амплоа - като специален репортер и анализатор на състезанията по лека атлетика за Българската национална телевизия (БНТ).

 

Ивет Лалова-Колио, призната за най-добрата българска спринтьорка, ще работи в тандем с Евгени Николов, като заедно ще предоставят на зрителите експертни коментари и анализи директно от сърцето на събитията в Париж. Освен репортерската си роля, Ивет ще продължи да бъде и източник на вдъхновение и мотивация за българските зрители.

 

Вълнението и радостта си Лалова-Колио сподели в социалната мрежа "Инстаграм", където написа:

 

"6 дни до моята шеста Олимпиада… И първа в напълно нова роля. Тази на репортер, коментатор, мама. Развълнувана, че победите на всички фронтове са възможни и че ще бъдем заедно всеки ден в ефира на БНТ. Очакваща всеки рекорд, всеки връх, всеки триумф. Щастлива, че заедно с вас ще бъдем част от тази магия, наречена Олимпийски игри."

 

С новата си роля, Ивет Лалова-Колио ще съчетае професионалните си знания и опит от атлетическата си кариера с журналистическите си умения, предоставяйки уникален поглед върху Олимпиадата. Тя ще бъде не само наблюдател, но и активен участник в отразяването на игрите, предавайки атмосферата и емоциите на зрителите.

 

Очаква се Ивет да донесе свеж и вдъхновяващ поглед върху състезанията, като същевременно покаже човешката страна на олимпийските атлети. Нейното присъствие в Париж ще бъде силно подкрепено от многобройните й фенове, които следят всяка нейна стъпка.

 

Така Ивет Лалова-Колио продължава да пише история, този път не само като състезател, но и като журналист и майка, демонстрирайки, че успехите на всички фронтове са възможни. Олимпийските игри в Париж обещават да бъдат незабравими, а българската аудитория ще има привилегията да ги преживее заедно с една от най-обичаните и уважавани спортни фигури в страната.

Автор: Admiral Newspaper Admiral Newspaper 103 Пъти прочетена

0 коментари

Оставете коментар

Най-четени