Холи Уилоби: Охранител признат за виновен в заговор за отвличане и убийство

Холи Уилоби: Охранител признат за виновен в заговор за отвличане и убийство

Мъж от Есекс беше признат за виновен в заговор за отвличане, изнасилване и убийство на бившата водеща на "Тази сутрин" Холи Уилоуби.

 

37-годишният Плъмб развива „мания“ по звездата в продължение на няколко години и сглобява „комплект за отвличане“ – пълен с белезници и метални кабелни връзки, които да използва при извършването на атаката.

 

Според BBC Челмсфордският кралски съд постанови, че 37-годишният охранител Гавин Плъмб е планирал да извърши „тежко сексуално насилие“ срещу Уилоуби, за да изпълни „крайна фантазия“. Той беше арестуван и обвинен през октомври, след като разкри плановете си онлайн на американски полицай под прикритие.

 

 

Плъмб отричаше обвиненията по време на осемдневния процес, а BBC съобщи, че той е плакал, докато е била прочетена присъдата. Присъдата на Плъмб ще бъде произнесена на 12 юли.

 

Бившата звезда на „Тази сутрин“ се отказа от анонимността си, за да може да бъде посочена в съда. за да може да даде повече гласност. Звездата на ITV каза: „Като жени не трябва да ни карат да се чувстваме несигурни в ежедневието си и в собствените си домове.

 

Завинаги ще бъда благодарна на полицейския служител под прикритие, който разбра за непосредствената заплаха и на полицейските сили на Метрополитън и Есекс за бързата им реакция."

 

Жури в Челмсфордския кралски съд отхвърли защитата на Плъмб, че плановете му са били „обикновена фантазия“, като се съгласи с обвинението, че той е „плодовит лъжец, който се стреми да минимизира степента на своята престъпност“.

 

В четвъртък на 4 юли, съдебните заседатели единодушно го осъдиха за подбуждане към убийство и подбуждане към изнасилване и отвличане.

 

Плъмб бавно поклати глава и погледна надолу към пода, докато се прочитаха присъдите.

 

Източник: variety.com

Автор: Admiral Newspaper Admiral Newspaper 27 Пъти прочетена

0 коментари

Оставете коментар

Най-четени

Прочети още:

Спадът в износа на зърно от Украйна: Причини и Влияние

Спадът в износа на зърно от Украйна: Причини и Влияние

Икономика
Носени ли са пици с кристали в парламента?

Носени ли са пици с кристали в парламента?

Политика