Драма в Герена: Николай Костов на ръба на уволнение, но Левски се надява на чудо

Драма в Герена: Николай Костов на ръба на уволнение, но Левски се надява на чудо

Скандалите и напрежението в „Левски“ достигнаха свой пик след отпадането на отбора от турнира за Купата на България, като се очаква Николай Костов да бъде освободен от поста си като наставник. Фиаското в Пазарджик сложи сериозно под въпрос бъдещето на опитния треньор, но едно възможно чудо срещу „Ботев“ (Враца) може да промени картината.

 

Специалистът, който доскоро се радваше на пълната подкрепа на собственика Наско Сираков, сега се изправя пред предизвикателство да предотврати своето уволнение. По думите на Сираков преди три месеца, Костов беше обект на похвали, а работата му беше оценена като страхотна. Въпреки това, негативните резултати в последните срещи доведоха до сериозни съмнения относно способността му да върне отбора на правилния път.

 

В последния мач за годината срещу „Ботев“ (Враца), Костов има последна възможност да покаже, че е способен да преодолее кризата и да поддържа доверието на ръководството. Този мач може да бъде решаващ за бъдещето му на „Герена“, а успехът ще донесе необходимата свежест и увереност преди зимната почивка.

 

 

Сдружението „Левски на левскарите“ ще проведе пресконференция в началото на следващата седмица, където може да бъдат обсъдени въпроси свързани с бъдещия треньор. Също така, ръководството на клуба ще даде своето официално становище, което може да разкрие дали Костов ще остане или ще бъде заменен.

 

Феновете на Левски, от своя страна, вече изразиха своето недоволство и призоваха за протест срещу собственика, но датата и мястото на събитието все още не са обявени. Напрежението между привържениците и ръководството на „Герена“ продължава да расте, а следващите дни обещават да бъдат решителни за бъдещето на отбора.

Автор: Admiral Newspaper Admiral Newspaper 13 Пъти прочетена

0 коментари

Оставете коментар

Най-четени

Прочети още:

Гневът и примирението: Анализ на Омировата "Илиада"

Гневът и примирението: Анализ на Омировата "Илиада"

Изкуство
Силно земетресение разклати Словакия

Силно земетресение разклати Словакия

Новини