Кои са Финалистите в Игри на Волята?

Кои са Финалистите в Игри на Волята?

Кои са Финалистите в Игри на Волята?

Предстои финалната битка за определяне на големия победител

 

Петимата финалисти, които ще се борят за голямата нагрда в ожесточена и братоубийствена битка са:

 

  • Момчил Василев
  • Иван Рълев
  • Благомир Мастагарков
  • Красимир Дунев
  • Мартин Николов (Елвиса)



Цели три месеца на тежки интензивни битки, стратегии и формиране на коалиции белязаха пътя на финалните играчи. Сложните и не толкова сложни взаимовръзки, породени от лични пристрастия или чисто прагматични коалиционни партньорства в името на оцеляването в играта в този сезон бяха повече от заплетени.

 

След като след интервю на Румен Радев след елиминирането му от игритие стана ясно, че преди влизането им в игрите освен с Теодора Мудева са в изключително близки отношения с Оряшкова. 

 

Изявлението на Румен в подкаста предизвика въпроси сред зрителите относно степента на познанствата между състезателите и взаимоотношенията им извън играта.

 

Финалната битка ще гледаме тази вечер на 1 декември от 20:00 часа по Нова Телевизия. 

 

 

Мартин 

 

Основно племе Старейшини. Влезе като така наречения “турист” и остави силен отпечатък в социалната игра като злодей, стратег и изкусен манипулатор. 

 

Изненадата на сезона в стратегиите се оказа Мартин, който показа неуморно как може с ум, а не само с мускули да достигнеш до финалите. Категоричната още по-голяма изненада беше и представянето на Мартин в игрите. Оказа се добре подготвен и с хъс за победа, несломим дух. В последната елиминационна битка срещу Денислава Мартин игра с контузия и разкъсвания на дясната ръка. Той продължи да се бори докрай дори и след лекарския съвет да посети болница и да преустанови битката.

 

Мартин доказа на себе си и на зрителите, че основна за игрите е Волята. Дори и да притежаваш мускули и да си тренирал с години няма никакво значение, ако се откажеш. 

 

Всички схеми, които Мартин направи го доведоха до финалната петорка. 



 

 

Иван Рълев

 

Иван Рълев имаше възходи и спадове в отношенията си с останалите, въпреки неговата консистентност, той беше подценяван, омаловажаван и постоянно застрашен, до момента в който той стана един от основните фактори за племето на Гладиаторите. 

 

Единственият Гладиатор на финала.

 

Игра сърцато, умно и победите му идваха безапелационно. Рълев поднасяше победа след победа на арената и спечели два амулета, които не се наложи да изпозлва в нито един от съветите край огъня. 



Иван Рълев преодоля подценяването и застрашаването, ставайки не само единственият Гладиатор на финала, но и ключов фактор за племето. Със сърце и ум, той побеждаваше безапелационно в арената, спечелвайки два амулета, символ на своята непоколебима воля за игра и победа. 



Историята на Рълев е път от презрение към триумф, доказвайки, че истинската сила идва от вътрешната устойчивост и постоянство.

 

 

 

Мастъгарков 

 

Спортен дух и воля на професионален спортист. През цялото време следеше играта и се стараеше да не влиза в тежки коалиции, въпреки че беше на приливи и отливи в отношенията си с Мартин Елвиса. Всъщност Мастагарков добре разбраше играта, но предпочиташе да не влиза в конфронтации от социален характер. Предпочиташе на води своите битки на арената, въпреки че беше изпращан там като пушечно месо десетки пъти. 

 

Беше обвиняван, харесван и понякога обиждан с тежки думи от Мартин, но Мастъгарков показа волята си и желание да е в добри отношения с всички, въпреки всичко.

 

Мастагарков демонстрира истински спортен дух и воля през своята спортно-професионална призма. Въпреки отношенията с Мартин Елвиса, той предпочете да следва честната игра, избягвайки тежки конфронтации извън арената. Въпреки обвиненията и обидите от страна на Мартин, той показва воля и желание за добри отношения с всички, устоявайки на предизвикателствата с чест и професионализъм.

 

 

 

Дунев

 

Олимпийският медалист Красимир Дунев влязъл като двойка, заедно с дъщеря си Никол Дунев, беше един от най-хлъзгавите и неискрени към камерата хора. Той така и не обясни на камерата и на зрителите каква всъщност е истинската му същност. Никога категорично не подкрепи нито един от играчите и се сърдеше, ако бъде номиниран и трябва да излиза на битки. 

 

Ореолът, с който влезе на доблестен и честолюбив човек се разнесе в мъглата от неясни решения и премълчаване на истината.  

 

Влеза като двойка, но остана сам. Въпреки спортните му успехи, той се оказа хлъзгав и неискрен пред камерата, оставайки тайнствен относно истинската си същност. Неговите необяснени постъпки и отсъствие на подкрепа и съчувствие към съучастниците го лишават от ореола на доблестен и честолюбив човек. Така и не отгърна завесата от неясни решения и премълчаване на истината развенчават образа му, който влиза в сянка и прекъсва връзката с неговата начална благородна аура.



 

Момчил 

 

Лъв, сърце или лъвско сърце, което с каменно изражение влизаше във всяка битка. Невероятен хъс за игра, твърда мотивация и сила бяха симбиозата от качества, които го доведоха на финала въпреки нападките от продукцията към него в един етап от състезанието. 

 

Момчил влезе като дойка с брат си Васил, който отпадна заради контузия. 

 

Момчил през цялата игра знаеше с кого и за кого играе, играеше категорично за себе си. Играеше, за да постигне целта си без да се обръща назад. 

 

Със сърце на лъв, Момчил влизаше във всяка битка с каменно изражение. Неговият невероятен хъс за игра, твърда мотивация и консистентна сила се съчетаваха впечатляващо и го доведоха до финала. Момчил продължава да играе с категоричност и насоченост, без да се отклонява от целите си.



 

Кой ще победи и ще вземе голямата награда ще видим тази вечер по Нова Телевизия.

 



Автор: Admiral Newspaper Admiral Newspaper 12 Пъти прочетена

0 коментари

Оставете коментар

Най-четени