Можете да проверявате и плащате невръчените си фишове тук

Можете да проверявате и плащате невръчените си фишове тук

Новата Електронна Възможност: Плащане на Невръчени Фишове онлайн

 

Днес шофьорите в България получиха добра новина, която облекчава процеса на управление на своите пътепътни такси. Депутатът от ПП-ДБ и бивш министър на електронното управление, Божидар Божанов, обяви във Фейсбук, че от днес е възможно онлайн проверяване и плащане на все още невръчените фишове, без необходимостта да се посещава КАТ.

 

"От днес шофьорите могат да проверят все още невръчените си фишове и да ги платят онлайн, като не е необходимо да ходят до КАТ." сподели Божидар Божанов във своя Фейсбук профил.

 

Тази иновация стана възможна след пускането на новата версия на електронните услуги на МВР на техния уебсайт. Досегашната версия предоставяше възможност за плащане само на вече връчените фишове. Сега, благодарение на този ъпдейт, шофьорите могат лесно и бързо да проверят своите невръчени фишове и да ги заплатят през интернет.

 

Този цифров инструмент предоставя значително улеснение на гражданите, освобождавайки ги от излишни посещения на КАТ и спестявайки им време и усилия. Онлайн възможността за плащане на невръчени фишове е поредният стъпка към по-ефективното и удобно управление на транспортните средства в страната.

 

Божидар Божанов призова гражданите да използват новата възможност и по този начин да оптимизират своите административни процеси. С този цифров напредък, България продължава да развива електронното си управление в полза на гражданите и предприятията.

 

Линк тук: https://e-uslugi.mvr.bg/services/obligations 

Автор: Admiral Newspaper Admiral Newspaper 337 Пъти прочетена

0 коментари

Оставете коментар

Най-четени