Вдъхновяващата история на Аманда Франсес: Как се изгражда бизнес за милиони долари

Вдъхновяващата история на Аманда Франсес: Как се изгражда бизнес за милиони долари

От това да бъде бариста, да работи като терапевт в градско училище и да сменя памперси като бавачка, Аманда Франсeс е правила (почти) всичко, за да оцелява.

 

Аманда Франсес (Amanda Frances) е име, което е синоним на предприемачество, успешно развитие и строга дисциплина. Като собственик на бизнес с милиони долари оборот, автор на няколко книги и мотивационен лектор, Аманда се превърна в модел за подражание и вдъхновение за младите хора по света. 

 

В тази статия ще ви запознаем с Аманда Франсес, нейната семейна история, образование, постижения и някои интересни факти за професионалния ѝ път, както и най-важните проекти, които е създала и в които е участвала. Всяка от тези стъпки е едно стъпало, изкачено по стълбицата на успеха, и се надяваме да ви хареса историята на тази млада дама предприемач от другата страна на океана.

 

Коя е Аманда Франсес?

 

Аманда Франсес е американски предприемач, автор и мотивационен лектор. Тя е родена на 5 юни 1986 г. в Лоутън, Оклахома, САЩ. За Аманда има един период от живота, в който е била всичко друго, но не и „Кралицата на парите“, както е наричана днес. 

 

Тогава тя е събирала доходите си от множество почасови работни места, докато преминава през висше училище, за да стане терапевт, и живее в далеч от идеалния квартал, израснала в малък град в Оклахома. В този град 'спестяването' на пари е било най-важен приоритет, а нейната майка често казва: “Всяка малка стъпка има значение“, докато изрязва купони и събира дребни пари. Въпреки реалността, изживяна до този момент, дълбоко в себе си Аманда не спира да вярва и да планира живота си в много по-добра светлина. След известно време и нещата започват да се нареждат.

 

Образование и кариера на Аманда Франсес

 

Аманда Франсес получава бакалавърска степен по психология от Университета на Оклахома. След това тя получава магистърска степен по консултиране от Южния методистки университет в Далас, Тексас. Професионалната кариера на Аманда Франсес е белязана от ангажираност към предприемачеството и саморазвитието. 

 

След като работи като психотерапевт в Далас, Аманда започва собствен бизнес като лайф коуч и мотивационен лектор. Оттогава тя е превърнала бизнеса си в империя за милиони долари, вдъхновявайки и овластявайки хиляди хора по света да създадат свой собствен успешен бизнес и живот. 

 

Комбинирайки своя опит в психологичното консултиране с практически съвети и дълбоко познаване на духовните и енергийни принципи, Аманда не е като всеки друг “коуч“, който сте срещали. Независима жена, която сама е изградила империя в изключително динамична и конкурентна среда, Аманда сама започва  с изработката на своя първи уебсайт.

 

 

Чрез изключително популярните ѝ дигитални курсове, нейната книга бестселър „Rich as F*ck“, силно ангажиращо онлайн присъствие, нейния подкаст „And She Rises“ и безплатно ежедневно съдържание, медитации и обучения, разпространявани ежедневно в каналите ѝ в социалните медии, Аманда дава възможност на жените да проектират живота и бизнеса, за които мечтаят.

 

 

В допълнение към своята предприемаческа работа, Аманда е автор на няколко книги за саморазвитие и духовност, които помагат на читателите да открият силните си страни и да вървят по пътя към мечтите си. 

 

Най-важните проекти на Аманда Франсес

 

Аманда Франсес е създала и участвала в няколко важни проекта през цялата си кариера. Ето някои от най-значимите:

 

●      The Money Mentality Makeover: Този проект е една от характерните програми на Аманда и е помогнал на хиляди хора да трансформират връзката си с парите и изобилието. Чрез Money Mentality Makeover, Аманда учи участниците как да привлекат изобилие в живота и бизнеса си чрез начин на мислене и духовни практики.

 

●      The Aligned Business Academy: The Aligned Business Academy е друга от основните програми на Аманда и е предназначена да помогне на предприемачите да създават и развиват успешен бизнес. Чрез Aligned Business Academy Аманда предоставя обучение и коучинг по теми като бизнес стратегия, маркетинг и продажби.

 

●      The Empowered Boss Lab: The Empowered Boss Lab е програма за членство, която предоставя постоянна подкрепа и обучение за предприемачи. Чрез Empowered Boss Lab членовете получават достъп до ексклузивно съдържание, обаждания за обучение и общност от предприемачи с еднакви мисли.

 

Интересни факти за Аманда Франсес

 

●      Аманда Франсес е известна със своята земна и приятелски настроена личност, която ѝ помага да привлече много последователи в социалните медии.

 

●      Тя е self-made милионер сама е постигнала това, и нейните успехи са били отразявани в големи медии, като Business Insider, ABC, Money, Forbes и Entrepreneur.

 

●      Аманда е отдаден филантроп и е дарила десетки хиляди долари за различни благотворителни каузи през годините.

 

●      Трите основни ценности, които Аманда изповядва в името на успеха, са: решете и напишете това, което искате да имате или постигнете; планирайте своите краткосрочни и дългосрочни цели; слушайте само хората, които ви помагат да повярвате в себе си - и игнорирайте всички останали.

 

 

В интервю за Business Insider, Аманда споделя едно вдъхновяващо послание, което гласи:

 

Трансформирането на живота ми от това да бъда бавачка от Санд Спрингс, Оклахома, до главен изпълнителен директор мултимилионер, живеещ в Малибу, Калифорния, докато управлявам компанията на мечтите си, може да изглежда като пресилен, невъзможен възход, основан на чист късмет и шанс. Но ако има едно нещо, което знам със сигурност, то е следното: можеш да имаш живота, който си проектирал в мечтите си, абсолютно всяка частица от него.”

 

Аманда Франсис е истинско вдъхновение и модел за подражание за много хора по света. Нейният ангажимент към предприемачеството, самоусъвършенстването и филантропията помага на хиляди хора да преобразят живота и бизнеса си. Чрез своите отличителни програми и проекти Аманда продължава да дава ценни знания и да вдъхновява хората да създават успешен и пълноценен живот според собствените си условия.

 

Използвани източници

Forbes - "How Amanda Frances Built A Multi-Million Dollar Business By Empowering Women"

Entrepreneur - "Amanda Frances Is the Money Mindset Mentor You Never Knew You Needed"

The Good Trade - "Amanda Frances: On Feminine Power, Authenticity, & Entrepreneurship"

 

 

Автор: Admiral Newspaper Admiral Newspaper 29 Пъти прочетена

0 коментари

Оставете коментар

Най-четени

Прочети още:

Мустафа Карадайъ ги нарече Ангешки главички

Мустафа Карадайъ ги нарече Ангешки главички

Политика