Григор Димитров стартира с две загуби в Световната тенис лига

Григор Димитров стартира с две загуби в Световната тенис лига

На демонстративния турнир на твърда настилка в Обединените арабски емирства, където се провежда Световната тенис лига, Григор Димитров започна новия сезон с две поражения. В първия мач, който беше сред двойките, българският тенисист образуващ двойка със Стефанос Циципас се изправи срещу руската двойка Даниил Медведев и Андрей Рубльов, като отстъпи с резултат 6:7 (3).

 

Следващият сингъл мач не беше по-щастлив за Димитров, който се изправи срещу Рубльов и загуби с резултат 3:6. Руснакът съумя да запази аванса си и да постигне краен успех над българина.

 

В момента, Григор Димитров е част от отбора "кайтс", който се изправя срещу отбора на "ийгълс". Крайният резултат на срещата ще бъде определен след завършването на всички мачове между двете отбора по-късно тази вечер. За сега, преди последните мачове, "кайтс" води с тесните 21:20.

 

Първи мач двойки:
  - Григор Димитров и Стефанос Циципас vs. Даниил Медведев и Андрей Рубльов
  - Резултат: 6:7 (3) в полза на Медведев и Рубльов

 

Сингъл мач:
  - Григор Димитров vs. Андрей Рубльов
  - Резултат: 3:6 в полза на Рубльов

 

Общ резултат в момента:
  - Отбор "кайтс" (с участието на Григор Димитров) води с 21:20 срещу отбора "ийгълс".

 

За Григор Димитров това е старт с поражения в новия сезон, но феновете му са сигурни, че ще видят още велики представления от страна на българския тенисист по време на този турнир и в бъдещите състезания.

 

Още за Григор Димитров

Автор: Admiral Newspaper Admiral Newspaper 3 Пъти прочетена

0 коментари

Оставете коментар

Най-четени