Делян Пеевски от ДПС за изявлението на Радев

Делян Пеевски от ДПС за изявлението на Радев

Делян Пеевски, представител на ДПС, не скри своето мнение по отношение на изказването на президента Радев относно необходимостта от промени в конституцията. В изказването си, Пеевски обяви, че тези промени са от съществено значение за постигане на истинска парламентарна република.

 

Политикът яростно коментира Радев, описвайки го като "главозамаян властолюбец", на когото е отнето пълновластието. Според Пеевски, с едноличното управление и безконтролните служебни правителства, страната се озова в политическа и икономическа криза. Той подчертава, че благодарение на евроатлантическото мнозинство в парламента и промените в Конституцията, България се измъкна от тези трудности.

 

"Никога повече няма да има властелин, който вреди на народа и държавата", заявява Пеевски. Той предизвиква Радев, когато този говори за корупция, да се вгледа в себе си и около себе си. Пеевски настоятелно призовава президента да прояви доблест и кураж, обръщайки внимание на евентуални проблеми в президентската институция.

 

"Светлината побеждава мрака, но има нужда от доблести и кураж." напомня Пеевски, предизвиквайки Радев да насочи светлината и към себе си. "Тогава хората ще видят много интересни и некрасиви неща." заключва той.

Автор: Admiral Newspaper Admiral Newspaper 7 Пъти прочетена

0 коментари

Оставете коментар

Най-четени

Прочети още:

Заявка за регистрация на марка "ДПС" е постъпила в Патентното ведомство

Заявка за регистрация на марка "ДПС" е постъпила в Патентното ведомство

Политика
Линус Габриел Себастиан - Професия YouTube Star

Линус Габриел Себастиан - Професия YouTube Star

Лица