Трагедия в Солинген-Хьошайд: Жилищна сграда в пламъци, трима души загинаха

Трагедия в Солинген-Хьошайд: Жилищна сграда в пламъци, трима души загинаха

Трагедия в Солинген-Хьошайд: Жилищна сграда избухна в пламъци, трима души загинаха

 

 

Животът на хората в германския град Солинген-Хьошайд е белязан от тъжна трагедия, която се разигра тази нощ. Жилищна сграда буквално се превърна в ад, когато пламъците охванаха сградата, като резултатът беше загиването на трима души, сред които е и едно дете. Още един човек остава в неизвестност, докато други 21 души са ранени.

 

По първоначални данни, пожарът е възникнал в таванския апартамент на старата кооперация. Трима души, които са обитавали тавана, са загинали, включително и едно дете. Огнеборците се борят с пламъците и продължават да търсят човек, който е в неизвестност след инцидента.

 

Спасяването на хората е основен приоритет за пожарната служба, но усложняването на ситуацията е високата трудност на достъпа до сградата. Един човек, обитавал таванския апартамент, се търси в момента, а усилията за неговото спасяване продължават.

 

Трагедията е съпроводена с паника и хаос. Някои от обитателите на сградата са били принудени да избягат през прозорците, което е довело до тежки наранявания. Пожарната служба съобщава за 21 ранени, като двама от тях са в тежко състояние, седем са средно тежко ранени, а останалите 12 са леко наранени. Ранените са разпределени в болници в района.

 

Жилищната сграда, в която е възникнал пожарът, е стара около 100 години с дървени тавани и стълба. Това е улеснило разпространението на огъня, който бързо покрива цялата сграда.

 

Пожарната служба е изпратила на място екипи от професионални и доброволчески пожарникари, които се борят с огъня. На този етап пожарът е овладян, но все още има тлеещи участъци от горенето.

 

Димът от пожара се разпространява в други части на града, но няма опасност за здравето на населението. Пожарната служба призовава гражданите да не звънят повече на спешния телефон, за да не блокират линиите за евентуални други инциденти.

 

Ситуацията в Солинген-Хьошайд остава тежка и обществото изпитва дълбока скръб за загиналите и надежда за бързото възстановяване на пострадалите.

Автор: Admiral Newspaper Admiral Newspaper 61 Пъти прочетена

0 коментари

Оставете коментар

Най-четени

Прочети още: