Тото с изявление за епизода с Тити Папазов

Тото с изявление за епизода с Тити Папазов

Йонислав Йотов, повече познат с краткото си име Тото направи изялвение в канала си в YouTube.

 

Аз съм отвратен от случилото се с момичето от Стара Загора. Смятам, че трябва да има справедлива оценка и спаведлив съдебен процес и извършителят трябва да понесе своето наказание. 

 

Аз съм от факта, че това нещо изобщо е възможно да се случи и че такъв човек е част от нашето обюество. Отварен съм и от всички други, които правят подобни неща, било и те малки и наричайки го "шамари". 

 

За мен в момента е мого странен период, защото какво е необходимо да се случи, за да може тази държава да функционира правило? Трябва да стане целият народ. След два дни това се случи, народът се вдигна и отиде да търси справедлив съдебен процес за това дете.

 

Не знаех обаче, че ще се окажа от другата страна на барикадата. 

 

Относно това искам да заявя отново:

Не подкрепям такива действия. Няма как да ги подкрепя. Напротив, даже ги осъждам. Осъждам ги много по-тежко от съдебната ни система. Но това, което мога да кажа по темата за подкаста с Тити Папазов е, че ситуацията там е нелепа изцяло наравно с тази, която се е случила. Не по-малко афектиран съм от ситуацията с Тити. Той е наранил това момиче. За мен той го е наранил.

 

Смятам, че на такова нещо не трябва да се дава публичност. За това клиповете в моя каннал са скрити от мен, а не са изтрити от репорти. Причината е, че щом общесството смята и аз включително, че това действие на Тити може да бъде пример и да послужи като зелена светлина. Реших, че трябва да го премахна.

 

Извинявам, че не съм реагирал навреме, още когато това се е случило. Аз не знаех каква история той ще ми разкаже и моят смях там е още по-обиден с оглед на ситуацията към днешната дата. За което мога да кажа: Извинявам се и наистина се надявам, че няма да има повече жени в такава ситуация.   

 

 

Автор: Admiral Newspaper Admiral Newspaper 324 Пъти прочетена

1 коментари

  1. АВРАМ

    Ти беше този, който разпространяваше хвалбите за насилие. Сега се правиш на неразбрал, смешен жалкар.

Оставете коментар

Най-четени

Прочети още:

Кой е цветът на 2024 обявен официално от института Пантон (Pantone)?

Кой е цветът на 2024 обявен официално от института Пантон (Pantone)?

Образование
Какво е Фентанил и как се отразява на човешкото тяло?

Какво е Фентанил и как се отразява на човешкото тяло?

България
Българската православна църква почита днес свети Георги Победоносец

Българската православна църква почита днес свети Георги Победоносец

България