Ан Хатауей и Адам Шулман си направиха еднакви татус

Ан Хатауей и Адам Шулман си направиха еднакви татус

Ан Хатауей и Адам Шулман: Любовта, обозначена с татуировка

 

В свят, в който бракът често се свежда до обещания и златни халки, актрисата Ан Хатауей и нейният съпруг, Адам Шулман, решават да отидат още по-далеч. Те считат, че бракът им не може да бъде ограничен само от традиционните символи и решиха да си направят трайно и видимо изказване за своята връзка - еднакви татуировки.

 

Подробности за този нестандартен подход към изразяване на любовта бяха споделени от Хатауей по време на участието й в предаването на Дрю Баримор. Актрисата, на 41 години, разказа, че тя и Шулман решили да изразят своите сходни философии за живота и любовта чрез специални татуировки.

 

На камерата тя показа татуировката си - буквата "М", изписана върху лявата й китка. Тя обясни, че тази буква символизира идеята, че и двамата са самостоятелни личности, но заедно образуват нещо значимо. Татуировката на Шулман също отразява тази идея, показвайки, че те са завършени хора, но в съюз образуват нещо по-голямо.

 

"Ние не очакваме един друг да ни завършва или допълва. Аз съм си самостоятелен човек. Той е самостоятелен човек, и двамата сме избрали да сме заедно, защото вярваме, че правим другия по-добър. И този съюз е нещо, в което и двамата искаме да участваме", сподели Хатауей.

 

Техният подход към брака е свеж и нестандартен, доказвайки, че любовта може да се изрази по различни начини. За тях, татуировките не са просто украса, а символ на индивидуалността им и в същото време на връзката, която са избрали да изградят заедно.

Автор: Admiral Newspaper Admiral Newspaper 27 Пъти прочетена

0 коментари

Оставете коментар

Най-четени