Нападение с нож на Лионската гара в Париж

Нападение с нож на Лионската гара в Париж

Нападение с нож на Лионската гара в Париж: Трима ранени, заподозреният арестуван

 

В ранните часове на деня Лионската гара в Югоизточен Париж стана свидетел на нападение с нож, при което трима души бяха ранени. Инцидентът се случи в 7 часа по Гринуич, когато нападател с нож нанесе поредица от рани на пътници на гарата.

 

Според предоставената информация един от пострадалите е в по-тежко състояние, но полицията уверява, че няма опасност за живота му. За момента мотивите зад нападението остават неясни, а заподозреният нападател е задържан след бърза реакция на полицията.

 

Във връзка с инцидента няколко зали на гарата временно бяха недостъпни, а движението на влаковете от Лионската гара до градовете Монтаржис и Монтро беше забавено, съобщава френската железопътна компания "Екс".

 

По допълнителна информация от Le Figaro при ареста на заподозрения нападател е представил италианска шофьорска книжка. Този факт може да допринесе за разследването и установяването на мотивите зад нападението. Органите ще продължат с разследването и предоставянето на допълнителна информация по случилото се.

 

Автор: Admiral Newspaper Admiral Newspaper 8 Пъти прочетена

0 коментари

Оставете коментар

Най-четени