Борисов: Машините за гласуване трябва да останат

Борисов: Машините за гласуване трябва да останат

Борисов: Машините за гласуване трябва да останат

 

Лидерът на ГЕРБ, Бойко Борисов, изрази решителността си да гарантира наличието на машините за гласуване на предстоящите избори. Това заяви той в кулоарите на парламента, подчертавайки важността на технологичните решения за осигуряване на безпроблемен и прозрачен изборен процес.

 

Според Борисов, работата на парламента в областта на енергетиката и армията също изисква специално внимание. Той подчерта необходимостта от постигане на значими промени и развитие в тези сектори, които са от критично значение за страната.

 

В своите коментари, лидерът на ГЕРБ изрази загриженост относно финансовата политика на правителството, като посочи излишните разходи и липсата на съобразяване с препоръките на международни институции. Той отново подчерта важността на разумното управление на финансите и отговорното използване на публичните средства.

 

"Редовното правителство е похарчило няколко милиарда лева в последните си дни", заяви Борисов, изразявайки несъгласието си с неправомерните разходи и неотчитането на препоръките за финансова дисциплина.

 

Според него, необходимо е да се избягва работата на парче и да се гледа цялостната финансова рамка, за да се предотвратят излишните разходи и финансовите нередности.

 

"Всичко това е факт", подчерта Борисов, призовавайки за отговорност и прозрачност в управлението на държавните финанси.

 

Автор: Admiral Newspaper Admiral Newspaper 1 Пъти прочетена

0 коментари

Оставете коментар

Най-четени

Прочети още: