Кубрат Пулев доминира и победи Анджей Вавжик

Кубрат Пулев доминира и победи Анджей Вавжик

Кубрат Пулев Доминира и Побеждава Анджей Вавжик с Пълно Съдийско Единодушие в Гвоздея от Боксовата Галавечер в Коста Меса

 

Българският боксьор Кубрат Пулев се представи великолепно в своя бой срещу поляка Анджей Вавжик в град Коста Меса, където той надигра съперника си с пълно съдийско единодушие. Статията ще проследи ключовите моменти от двубоя и ще разгледа как 42-годишният българин записа 30-та си победа в професионалната си кариера.

 

Първите два рунда на срещата бяха опознавателни, с минимално предимство за Пулев. Вавжик обаче организира първата си сериозна атака в четвъртия рунд, като намери брадата на българина с ляв прав удар. Но Пулев бързо отговори и в средата на петия рунд разклати сериозно съперника си.

 

Събитията в шестия рунд бяха напрежени, с тежък удар, който направи Вавжик да приклекне, но той устоя и не падна. В края на рунда обаче Пулев успя да прати поляка на земята с ляво кроше, осигурявайки си отброяване за нокдаун.

 

Осмият рунд беше решаващ, като Пулев продължи с доминирането си. Този път с десно кроше той нанесе втори нокдаун на Вавжик. Съперникът трудно стоеше на краката си, а българският боксьор не прекъсна с атаките, правейки му задачата трудна до самия край.

 

Пулев завърши мача с пълно съдийско единодушие - 99:89, 100:88, 100:88. Статията ще приключи с обобщение на успеха на българина, който вече има 30 победи и само две загуби в професионалната си кариера, от които 14 са с нокаут. Съперникът му, Анджей Вавжик, запазва баланс от 34 победи и три загуби.

Автор: Admiral Newspaper Admiral Newspaper 6 Пъти прочетена

0 коментари

Оставете коментар

Най-четени

Прочети още:

Авторски фотографии за добра кауза

Авторски фотографии за добра кауза

Репортажи
Напрежение сред земеделците

Напрежение сред земеделците

България