Верижна катастрофа на пътя София-Варна

Верижна катастрофа на пътя София-Варна

Срещу 13,15 часа във вторник 26 декември, на кръстовище на улица "Магистрална", на главния път София-Варна в участъка към Велико Търново, е станала верижна катастрофа, която затрудни движението в района. Три леки автомобила са участвали в инцидента, който наложи пристигането на екипи на полицията и линейка на Спешна помощ.

 

На щастие, няма тежко пострадали граждани, но по трите автомобила са нанесени само материални щети. Незабавно след събитието на мястото се явиха служители на полицията и медицински екипи, гарантирайки бързо и ефективно реагиране на произшествието.

 

Трафикът не беше спиран, но заради необходимостта от разчистване на пътната площадка се наложи движението да бъде пренасочено в едното платно. Това временно промени обичайната пътна обстановка в района и наложи шофьорите да се справят с леко затруднение в движението.

 

Точната причина за катастрофата все още се изяснява. Полицейските органи ще проведат необходимите разследвания, за да установят чия е отговорността за създалата се верижна катастрофа.

 

Автор: Admiral Newspaper Admiral Newspaper 8 Пъти прочетена

0 коментари

Оставете коментар

Най-четени

Прочети още:

Рейчъл Зоуи (Rachel Zoe)

Рейчъл Зоуи (Rachel Zoe)

Лица
ДЖЕНГА: Игра с лесни и ясни правила за подреждане на дървени блокчета

ДЖЕНГА: Игра с лесни и ясни правила за подреждане на дървени блокчета

Репортажи