Бил и Хилари Клинтън подкрепиха Камала Харис за президентските избори

Бил и Хилари Клинтън подкрепиха Камала Харис за президентските избори

Бившият президент на САЩ Бил Клинтън и неговата съпруга, бившият държавен секретар и кандидат на Демократическата партия за президент през 2016 г., Хилари Клинтън, официално изразиха подкрепата си за вицепрезидента Камала Харис като наследник на президента Джо Байдън за президентската кандидатура на партията.

 

В изявление, публикувано в социалната мрежа X (преди известна като Twitter), семейство Клинтън заявиха:

За нас е чест да се присъединим към президента в подкрепата на вицепрезидента Харис и ще направим всичко възможно, за да я подкрепим. Сега е времето да подкрепим Камала Харис и да се борим с всичко, което имаме, за да я изберем.

 

Тази подкрепа от страна на едни от най-влиятелните фигури в Демократическата партия подчертава значимостта на Харис като кандидат и засилва нейната позиция в предстоящите президентски избори. Бил и Хилари Клинтън, с дългогодишен опит и значително влияние в политиката, добавят тежест на кампанията на Харис и изпращат ясно послание към избирателите и партийните членове.

 

Подкрепата на Клинтънови може да играе ключова роля в мобилизирането на електората и осигуряването на необходимата подкрепа за Харис в борбата й за президентския пост. Това обединение на водещите демократически фигури е важна стъпка към укрепване на партията и гарантиране на продължаването на нейната политика и визия за бъдещето на страната.

 

С наближаването на изборите, подкрепата за Камала Харис от страна на бивши президенти и водещи политици е от съществено значение за успеха на кампанията й. Тази подкрепа демонстрира единството и решимостта на Демократическата партия да се бори за победа на следващите президентски избори.

 

Още по темата:

Джо Байдън се оттегли от надпреварата за президентските избори в САЩ

Простреляха Тръмп: Какво се случи

Стрелба по време на митинг на Тръмп в Пенсилвания

Автор: Admiral Newspaper Admiral Newspaper 7 Пъти прочетена

0 коментари

Оставете коментар

Най-четени

Прочети още:

Ан Хатауей и Адам Шулман си направиха еднакви татус

Ан Хатауей и Адам Шулман си направиха еднакви татус

Шоубизнес
Избухна пожар на Магистрала Тракия, движението е спряно

Избухна пожар на Магистрала Тракия, движението е спряно

България